Resultaat 1–9 van de 13 resultaten wordt getoond

capital circle

Capital circle

Waardering 4.00 uit 5

Capital Circle richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente tot 7% per jaar.

collin crowdfund

Collin crowdfund

Waardering 4.00 uit 5

Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche. Het platform biedt investeringskansen met een aantrekkelijk rendement en verstrekt lineaire leningen tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-.

funding circle

Funding circle

Waardering 4.00 uit 5

Funding Circle biedt leningen aan voor alle zakelijke doeleinden. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten waarbij de rente kan oplopen tot 18,90% per jaar.

LENEN
geld voor elkaar

Geld voor elkaar

Waardering 4.11 uit 5

Geld voor elkaar biedt p2p lending aan voor zowel bedrijven als particulieren via verschillende vormen van financiering (annuïtaire leningen, groeileningen, aflossingsvrije leningen en converteerbare leningen). Investeren kan via dit platform tot een bedrag van € 80.000,- tenzij het een investering van boven de € 100.000,- ineens betreft.

kapitaal op maat

Kapitaal op maat

Waardering 4.07 uit 5

Kapitaal Op Maat richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente van 6% tot 9,5% per jaar.

knab

Knab

Waardering 3.94 uit 5

Knab biedt reguliere financiering en financiering voor bedrijfsovername aan voor bedrijven binnen het MKB segment. Lenen kan vanaf € 50.000,- tot een bedrag van € 2.500.000,-. Investeren kan bij Knab vanaf € 100,- tegen een gemiddeld bruto rendement van tussen de 5% en 9%.

lendahand

Lendahand

Waardering 4.00 uit 5

Lendahand is een crowdfunding platform waarbij sociaal en financieel rendement centraal staan. Je kunt via Lendahand direct investeren in projecten, of via een samenwerkingsverband met grote (sociale) investeerders.

lender spender

Lender spender

Waardering 4.13 uit 5

Lender Spender biedt persoonlijke leningen aan en richt zich hierbij volledig op het aanbieden van consumentenkredieten. Investeerders kunnen door middel van peer-to-peer lending rechtstreeks investeren in leningen aan anderen, zonder tussenkomst van een bank.

one planet crowd

One planet crowd

Waardering 3.94 uit 5

One Planet Crowd biedt lineaire en converteerbare leningen (aandelen) aan voor bedrijven binnen het MKB segment die een sociale of duurzame bijdrage leveren binnen maatschappelijke thema’s. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten.