Capital circle

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Capital Circle richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente tot 7% per jaar.

GA NAAR WEBSITE

Category:

Beschrijving

Capital Circle richt zich op het aanbieden van lineaire en annuïteiten leningen binnen het MKB segment. Daarnaast kun je via dit platform investeren in verschillende projecten met een rente tot 7% per jaar.

Lenen bij Capital Circle

Capital Circle biedt verschillende vormen van leningen aan bedrijven binnen het MKB segment. Lenen kan vanaf € 25.000,- tot € 2.000.000,-. Voordat een project wordt goedgekeurd om financiering op te halen vindt er een assessment plaats. Er zijn echter een aantal harde criteria waaraan voldaan moet worden, namelijk:

  • Het bedrijf bestaat minimaal 3 jaar
  • Het bedrijf heeft het afgelopen jaar minimaal € 100.000,- omgezet
  • Het is een Nederlands bedrijf

Financiering wordt aangeboden in de vorm van een lineaire of annuïteiten lening. Voor het opstarten van een project is telefonisch contact vereist. Binnen 24 uur wordt in samenwerking met een account manager een project opgestart. Als alle stappen positief worden doorlopen is het project na 7 dagen actief.

Investeren bij Capital Circle

Als investeerder heb je keuze uit een divers aantal projecten om een investering in te doen. Alle projecten die bij Capital Circle worden opgestart ontvangen een risicoclassificatie op basis van het selectietraject voorafgaand aan de opstart. Hierdoor is het als investeerder inzichtelijk welke risico’s een investering in een specifiek project met zich mee kunnen brengen. Het rendement kan oplopen tot 7% per jaar.

Capital Circle rekent een jaarlijkse vergoeding van 1% over de lening van een investeerder aan een Geldvrager. De 1% wordt berekend over daadwerkelijk uitstaande gelden.

 

1 beoordeling voor Capital circle

  1. Waardering 5 uit 5

    Richard

    5 sterren heeft Capital Circle dik verdient. Inmiddels heb ik via Capital Circle in vijf projecten geïnvesteerd. Bij alle projecten was de communicatie erg goed en weet je precies waar je aan toe bent. Wil je geen tijd stoppen in het lezen van het uitgebreide rapport wat voor elk project opgesteld word dan kun je blindelings vertrouwen op hun eigen rating systeem. Verder werkt hun systeem makkelijk en snel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment