Collin crowdfund

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche. Het platform biedt investeringskansen met een aantrekkelijk rendement en verstrekt lineaire leningen tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-.

GA NAAR WEBSITE

Category:

Beschrijving

Collin Crowdfund biedt investeringskansen met een aantrekkelijk rendement en is marktleider in de crowdfunding branche. Als investeerder ontvang je maandelijks een terugbetaling in de vorm van rente en aflossing gedurende de looptijd. Financiering wordt verstrekt in de vorm van lineaire leningen aan MKB ondernemingen.

Lenen bij Collin Crowdfund

Voor zakelijke groei(financiering) kun je bij dit platform terecht voor financiering tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-. Na het indienen van een leningaanvraag dienen beordeelingskosten te worden voldaan a € 350,-. Hierna vindt een beoordeling plaats van een Crowdfunding Coach. Na positief advies zal de verdere beoordeling worden uitgevoerd door een Risk Coach. Deze stappen omvatten onder andere het opstellen van een Credit Score en het uitvoeren van een risico analyse. Als op basis van deze stappen een positieve uitkomst volgt zal het project worden voorgelegd aan een commissie. Pas na goedkeuring van deze interne commissie zal een project geplaatst worden op het platform. Hier zitten plaatsingskosten a € 850,- aan verbonden. Daarnaast wordt er een fee gehanteerd van 1,5%.

Investeren bij Collin Crowdfund

Mede door deze uitgebreide selectieprocedure behaalt Collin Crowdfund een slagingspercentage van meer dan 99% succesvol gefinancierde projecten. Over een investering ontvang je gemiddeld 7,6% bruto rente. Via de online portal heb je altijd inzicht in jouw portefeuille. Daarnaast biedt Collin Crowdfund korting aan investeerders via het loyaliteitsprogramma. Ga naar de website voor meer informatie.

1 beoordeling voor Collin crowdfund

  1. Waardering 5 uit 5

    Daan

    Super platform!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment