Seedrs

SEEDRS is een internationaal crowdfunding platform gericht op equity funding. Hierdoor kun je als ondernemen aandelen in jouw bedrijf verkopen. Als investeerder kun je investeren vanaf € 10,- in aandelen van gevestigde bedrijven.

GA NAAR WEBSITE

Category:

Beschrijving

SEEDRS is een internationaal crowdfunding platform gericht op equity funding. Hierdoor kun je als ondernemer aandelen in jouw bedrijf verkopen. Als investeerder kun je investeren vanaf € 10,- in aandelen van gevestigde bedrijven.

Lenen bij SEEDRS

Dit platform specialiseert zich in het verhandelen van aandelen via crowdfunding. Dit type crowdfunding is met name interessant voor middelgroot- en grote bedrijven die vermogen willen ophalen tegenover de uitgifte van aandelen. Over het gefinancieerde leenbedrag wordt een succesvergoeding van 6% berekent, plus een vaste vergoeding van circa € 3.000,-.

Investeren bij SEEDRS

Bij SEEDRS heb je als investeerder keuze uit verschillende investeringsvormen:

  • Kopen van aandelen
  • Beleggen in fondsen
  • Aanschaffen van converteerbare leningen

Over de totale winst die behaald wordt door investeringen op dit platform wordt een winstvergoeding van 7,5% berekend. Verder worden er geen kosten doorberekend aan investeerders op dit platform.

Verhandelen van aandelen

Naast de mogelijkheid om te investeren in gevestigde bedrijven is het mogelijk om via de website van SEEDRS aandelen te verhandelen met andere investeerders. Enkel bestaande aandeelhouders komen hiervoor in aanmerking. De prijs van aandelen wordt door het platform zelf vastgesteld op basis van een zogenaamde “fair valuation”. Handelen is slechts een week per maand mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seedrs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment